Bespaartips

Goed om te weten

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van beurzen, hebben wij een uitstekende relatie opgebouwd met leveranciers van beursmaterialen, stand-bouwers, grafisch ontwerpers en drukkerijen. Aangezien wij steeds zoveel mogelijk dezelfde partijen betrekken bij de levering van materialen voor onze beurzen, hebben wij hoge kortingen en zeer aantrekkelijke tarieven weten te bedingen. Van dit inkoopvoordeel kunt ook u gebruik maken als het gaat om uw stand en de promotiematerialen voor tijdens de beurs.

Drukwerk, afgeleverd op uw stand:

Tijdens een beurs wordt vaak duur promotiemateriaal gebruikt als strooigoed. Daarom is het aan te bevelen om te zorgen voor eenvoudige flyers of beknopte folders met een eerste indruk van uw dienst of product. Wij kunnen het ontwerp van een flyer of folder voor u verzorgen. Ook dit doen wij weer tegen buitengewoon vriendelijke tarieven. Het ontwerp wordt uiteraard in overleg met u samengesteld en het drukwerk ligt netjes op tijd op uw stand op u te wachten.

1.000 flyers A4, tweezijdig full colour,
inclusief ontwerp € 275,-

1.000 exemplaren meer € 75,-

1.000 folders A3, gevouwen
naar A4, tweezijdig full colour
inclusief ontwerp € 475,-

1.000 exemplaren meer € 175,-

Opmaak achterwandpanelen

Zowel de Small-stand als de Medium-stand zijn voorzien van wandpanelen die als standafscheiding dienen. Bij de Small-stand zijn dit er twee, de Medium-stand heeft vier achterwandpanelen en twee zijpanelen. Deze panelen kunnen worden bedrukt met een full colour afbeelding. Bij de Small-stand is de bedrukking van beide panelen bij de prijs inbegrepen. U kunt zelf een ontwerp aanleveren voor uw panelen. U kunt er echter ook voor kiezen om dit voordelig door ons te laten doen. U weet dan zeker dat de panelen voldoen aan de juiste specificaties van de drukker. Uiteraard wordt het ontwerp eerst met u doorgesproken en ontvangt u een proef vóór tot productie wordt overgegaan.

1 panelen € 125,-

2 panelen € 225,-

3-6 panelen € 400,-

Voor deze opties, bel s.v.p. met 06 – 57 55 97 12