Woonbeurs Den Haag + Regio

 

Nieuwbouwwoningen, vrije sector huurwoningen, kavels in de regio Den Haag

Woonbeurs in beeld

Deelnemers Woonbeurs 2017

CV De Zuid is een samenwerking van MRP Development en VORM Ontwikkeling

De Zuid

ZUIDHAVEN jouw thuishaven

Na de succesvolle lancering van ZuidDuin dat inmiddels in aanbouw is en eind 2017 wordt opgeleverd, is ZuidHaven het tweede deelgebied dat op De Zuid wordt gerealiseerd. Het bestaat uit een woongebouw van zes verdiepingen met 55 comfortabele appartementen. Het gebouw ligt deels aan de Houtrustweg en deels aan de kade van de Derde Haven.

Aan de kadezijde komen in de plint van het gebouw circa vijf kleinere en grotere commerciële ruimten en units. Deze zijn bestemd voor innovatieve maritieme ondernemers en havengerelateerde bedrijven met activiteiten die goed te combineren zijn met de woonfunctie. In het beschutte binnengebied worden negen royale eengezinswoningen gerealiseerd. Misschien vind jij hier binnenkort jouw thuishaven! Want ZuidHaven wordt de ultieme plek om te wonen én te werken. Voor meer informatie kijk op: www.DeZuid.nl

AM

Projectontwikkelaar

Villapark Eikelenburg

Villapark Eikelenburgh, een groene woonwijk met markante woningen in de gewilde jaren ’30 signatuur van de Haagse school. De eerste vier fasen zijn opgeleverd en Villapark Eikelenburgh begint haar uitstraling van villawijk waar te maken. Alle woningen beschikken over een hoogwaardig afwerkingsniveau en worden voorzien van een luxe keuken en badkamer.

Meer weten? Kijk op www.villaparkeikelenburgh.nl

ABB Bouwgroep

Haags Buiten

Het beste van vele werelden

De bomenrijke laan verwelkomen je met open armen in deze nieuwe woonwijk. De parkjes met wandelpaden en natuurlijke speelvoorzieningen nodigen je uit om hier te verblijven. Ook in huis is het heerlijk vertoeven. De energiezuinige woningen zijn goed voor het milieu én de portemonnee. Kortom, groen vanbuiten en vanbinnen….

Karaktervolle stadswoningen met mogelijkheid tot kantoor aan huis, of juist veel slaapkamers. Aan de voorzijde gericht op de woonwijk Haags Buiten en een achtertuin grenzend aan een groene ecozone.

Idyllische familiewoningen met een heerlijke privé achtertuin en aan de voorzijde een groen, autovrij gebied, waar de kinderen onbezorgd kunnen buitenspelen en u op de veranda een kopje koffie kunt drinken.

Vorstelijke waterwoningen met veel keuzemogelijkheden, zodat de woning volledig naar eigen inzicht en wens is aan te passen. Zo creëert u uw eigen favoriete woning.

En voortreffelijke appartementen met geweldig ver uitzicht en een zee aan licht en ruimte om inspiratievol te wonen. Elk huis is uniek! Uw smaak, uw wensen, uw woning. In Haags Buiten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Schrijf u nu in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van dit prachtige project!

Meer weten of inschrijven? Kijk op www.haagsbuiten.nl

Bewust Nieuwbouw

Advies bij aankoop

Waar moet je allemaal op letten als je een nieuwbouwhuis wilt kopen of huren?

Hoe werkt het precies, als je een nieuwbouwhuis wilt kopen of huren? Waar moet je op letten? En waarom zou je eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? Op deze en talrijke andere vragen geeft de website van Bewust Nieuwbouw antwoord. Behalve informatie over bijvoorbeeld koopcontracten, de verschillende soorten rentes en het belang van garanties, geeft Bewust Nieuwbouw informatie over hypotheken, nieuwe installaties, wet- en regelgeving, innovatieve materialen en energiezuinigheid. Daarnaast laat de site zien welke stappen je als consument allemaal kunt zetten in je zoektocht naar een nieuwbouwhuis. Tijdens de Woonbeurs Den Haag + regio kun je met adviseurs van Bewust Nieuwbouw in gesprek en kun je je, dankzij Bewust Nieuwbouw, goed informeren. Zo weet je in gesprekken met professionals waarover je het hebt, kun je de juiste vragen stellen en duidelijk aangeven wat je wilt.

Meer weten? Kijk op www.bewustnieuwbouw.nl

Dankers Bouw Advies

Ontzorgen van bedrijven en particulieren bij hun (ver-)bouwactiviteiten

De bouwadviseur in regio Haaglanden

Een bouwadviseur die er is op het moment dat u een goed idee hebt, maar ook als het een slecht idee blijkt te zijn. Wanneer u met uw handen in het haar zit, maar ook wanneer uw project naar wens verloopt. Iemand die naast u staat in het allereerste begin van het bouwproject tot na de oplevering. Voor al die momenten is er Dankers Bouw Advies.

Een bouwproject verloopt nou eenmaal niet in een rechte lijn naar de oplevering. De lijn ligt even stil wanneer de bouwtechniek niet blijkt te kloppen, de regen dagenlang met bakken uit de lucht komt vallen en wanneer er een meningsverschil is tussen aannemer en opdrachtgever. Dankers Bouw Advies uit Den Haag is er voor elke fase van de bouw.

Het bouwadviesbureau werkt efficiënt, secuur en spaarzaam. Daardoor bespaart u tijd, geld en weet u zeker dat het goed zit. Dankers Bouw Advies ondersteunt ondernemers en particulieren, zowel praktisch als theoretisch op elk gebied van de (ver)bouw.

Meer weten? Kijk op www.dankersadvies.nl

De Schoone Ley

De nieuwe Haagse woonwijk De Schoone Ley strekt zich straks uit langs de Escamplaan en de Leyweg. In totaal komen er ongeveer 610 woningen, die in vier deelgebieden worden gebouwd. Elk deelgebied heeft straks zijn eigen woningtypen. Van eengezinswoning tot appartement koop en huur. Je vindt het binnenkort allemaal in De Schoone Ley.

www.deschooneley.nl

Energiekwartier

Wonen aan de rand van de bruisende Haagse binnenstad, dat is wonen in het Energiekwartier. Een stoere, gewilde buurt met een eigen buurtpark, vlakbij leuke terrassen, winkels en scholen. De tweede fase van het Energiekwartier – Esperanto – bestaat uit circa 39 koopwoningen. Kies jij voor een herenhuis met lekker veel ruimte en een tuin, een eengezinswoning met een dek of juist voor een zonnig appartement?

Vanaf januari 2018 kunt u meer informatie vinden over dit project op de vernieuwde website www.woneninenergiekwartier.nl. U kunt zich via deze website nu al inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u als eerste de laatste informatie weet.

SINGELS Hooghkamer

Stijlvol wonen in een gevarieerde en veilige woonomgeving die alle ruimte biedt om de
natuur te beleven en die kinderen uitnodigt om op ontdekkingstocht te gaan. Dat is wonen in
Hooghkamer. Een prachtig nieuw en oer-Hollands woongebied in Voorhout. Kwaliteit, duurzaamheid, variatie en woongenot staan in deze wijk zichtbaar centraal. In Hooghkamer is het buiten gewoon goed toeven voor jong en oud!

In het laatste deelgebied SINGELS woont u op een heerlijke plek met veel open water voorzien van natuurlijke oevers en een rijkdom aan flora en fauna. Hooghkamer SINGELS biedt ruimte aan circa vierhonderd woningen in verschillende typen en prijsklassen, geïnspireerd op de streekeigen architectuur en met een vriendelijke, gevarieerde uitstraling.

www.hooghkamer-voorhout.nl/woongebieden/singels/

Boszoom

Midden in een groene omgeving, op korte afstand van Den Haag en Rotterdam ontwikkelt Heijmans een nieuw woongebied. Een plek voor mensen die ruimte en groen belangrijk vinden, maar ook willen genieten van voorzieningen en de stad dichtbij. De huizen in dit woongebied zijn ontwikkeld volgens de laatste duurzaamheid eisen. Wonen zoals u dat wilt, welkom in Boszoom.

www.boszoom-pijnacker.nl

Westergouwe

In Westergouwe, het nieuwe woongebied van Gouda, realiseert Heijmans appartementen, eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het huidige verkoopaanbod is te vinden op de onderstaande websites.

http://www.woneninwestergouwe.nl/

www.aandenieuwestadskade.nl
www.aandejachtvijver.nl

Rijswijk Buiten

Een nieuwe duurzame woonwijk gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft.

Heeft u altijd al gedroomd van een energiezuinige woning? Een woning die zijn eigen energie opwekt door middel van zonnepanelen op het dak? Wilt u ook een prettig gevoel krijgen bij het zien van uw energierekening? Dan zit u goed in RijswijkBuiten! In de periode vanaf 2013 tot op heden is er in het gebied tussen het centrum van Rijswijk en Delft een nieuwe duurzame woonwijk ontstaan; RijswijkBuiten. RijswijkBuiten is een wijk voor en van iedereen. Van het realiseren van je eigen droomhuis tot projectmatige woningen zoals rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen in diverse prijsklassen, zowel koop als huur. Het is een wijk met veel groen letterlijk en figuurlijk. De woningen in RijswijkBuiten worden namelijk van de nieuwste duurzame technieken voorzien om het wonen zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast is uw energierekening ook nog eens een mooie besparing in uw portemonnee! Bent u benieuwd naar de woningen die het komende jaar hier in verkoop en verhuur worden gebracht? Kom dan gerust langs bij onze stand voor meer informatie.

Meer weten? Kijk op www.rijswijkbuiten.nl en www.facebook.com/RijswijkBuiten

Hou van je huis

Advies over duurzaam woningonderhoud voor woningen en appartementen (VvE’s)

Waarom wachten als u vandaag uw wooncomfort kunt verhogen en uw energieverbruik kunt verlagen? Warm wonen in de winter, verkoeling in de zomer en geld besparen op uw energierekening. Het kan en het is zo gedaan. Hou ook van uw huis en doe mee! Investeer in uw woning, in warme voeten en in uw portemonnee. De adviseurs van Hou van je Huis zijn er om u te helpen en adviseren.

Meer weten? Kijk op www.denhaag.nl/houvanjehuis en www.vvebalie.nl

Olsthoorn Makelaars

Makelaardij

Uw nieuwbouw en bestaande bouw specialist

Olsthoorn Makelaars is een enthousiast, betrouwbaar en full service makelaarsteam met diverse dienstverlening onder een dak. Klanten kunnen rekenen op optimale begeleiding en advies van ervaren makelaars. De vastgoedspecialisten zijn de klanten van dienst voor de verkoop van woningen, aankoop van bestaande woningen, taxaties, en de verwerving van (bouw)grond. Daarnaast onderscheid Olsthoorn Makelaars zich van andere makelaars door de verkoop van vele nieuwbouwprojecten. Ook kunnen onze klanten gebruik maken van onze verhuisbus. We hebben een eigen specialist voor de styling en fotografie van woningen in huis en een specialist voor onderhoud en service. Hiermee zijn we het enige makelaarskantoor in regio Den Haag.

Meer weten? Kijk op www.olsthoornmakelaars.nl

Rabobank

Hypotheekadvies

Heb je een (ander) huis op het oog? Soms moet je snel beslissen. Daarom kun je bij de rabobank binnen een week een hypotheek afsluiten. Zo heb je snel zekerheid of je je droomhuis kunt betalen. En dat geldt ook voor zzp’ers.

Meer weten? Kijk op www.rabobank.nl

SNS Bank

Financieel dienstverlener

SNS biedt als enige bank in Nederland hypotheken van verschillende geldverstrekkers aan. Daarbij kun­nen we een hypotheek afspraak binnen 24 uur voor je verzorgen.

Het belang van de klant staat altijd voorop. We rich­ten ons op particulieren en  ZZP’ers). Dat is een bewuste keuze. Geen private banking of beleggen. Het gaat om de kernactiviteiten. En we zorgen ervoor dat we die perfect doen. Daarom werken we met vriendelijke en hoogopgeleide advi­seurs, leiden we zelf medewerkers op tot erkend hy­pothecair planner en hebben we ook echtscheidings­planners in dienst. We willen scherp aanbieden en hoogwaardig advies geven.

SNS is een retailbank waardoor we, net als de omliggende winkels, 6 dagen in de week geopend zijn en op donderdagavond, de koopavond!

Onze financieel adviseurs staan aanstaande zaterdag 28 oktober op de woonbeurs voor u klaar om uw hypotheekvragen te beantwoorden.

Meer weten? Kijk op www.snsbank.nl/particulier/klantenservice/banken/den-haag.html

Synchroon Ontwikkelaars

Projectontwikkelaar

KJ Plein

KJ voegt een bijzondere woonlocatie toe met een uitgesproken identiteit: bovenop het station, vlakbij de binnenstad en toch heel groen en ontspannen. Het gebouw heeft twee 90-meter hoge torens met aantrekkelijke Haagse horeca en winkels, een vergaderruimte en een prachtig plein waar het heerlijk toeven is. Waar Kijkduin en de Zuidas bij wijze van spreken even dichtbij zijn. Het gebouw richt zich op jonge stedelingen op zoek naar dynamiek, comfort en kwaliteit. Het woonprogramma zal bestaan uit circa 350 appartementen in een variatie van koop-, vrije sector huur- en sociale huurappartementen.

Meer weten? Kijk op www.kjdenhaag.nl

 

Finest of Ockenburgh

Finest of Ockenburgh ligt ietwat verscholen achter een haag van groen, waar de Kijkduinsestraat overgaat in de Ockenburghstraat. en bestaat uit een mix van appartementen, villa’s en duinwoningen. De appartementen worden verdeeld over vijf appartementenvilla’s met meerdere woonlagen. De achterliggende duinrand is zichtbaar vanuit de hele wijk en loopt als een natuurlijke glooiing tussen de bebouwing door. De 40 duinwoningen en 14 duinrandvilla’s liggen in een waaiervorm. Het geheel ligt op het zuiden gericht: op elk terras en in elke tuin is volop zon.

Meer weten? Kijk op www.finestofockenburgh.nl

Wilgenrijk

Verkoop van verschillende projecten: Kompas, Uitzicht en Buitengoed

Wilgenrijk

Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland op slechts 20 autominuten van Den Haag en 15 minuten van Rotterdam, dichtbij de historische stadjes Maassluis en Maasland, direct tegen het natuurgebied Midden-Delfland aan. Iedere buurt kent zijn eigen, kleinschalige, intieme sfeer, met opvallende aandacht voor kwaliteit en stijl. Lanen, straten en pleintjes gaan aangenaam op in de boomrijke, groene omgeving. Kinderen banjeren in een natuurlijke omgeving en spelen bij en op het water. Uiteraard passen ook de huizen bij deze sfeer, in stijlvolle architectuur en van kwalitatief hoogwaardig niveau. Er komen verschillende soorten huizen: korte rijhuizen, twee-onder-een-kaphuizen, vrijstaande huizen en kleinschalige appartement-gebouwen.

Meer weten? Kijk op www.wilgenrijk.nl

Schieland Borsboom NVM Makelaars & De Hypotheekshop

Help ik heb mijn droom (nieuwbouw-) huis gevonden!

Geweldig nieuws natuurlijk. En hoe gaat dit nu verder?

Als u al een huis heeft, zult u deze waarschijnlijk willen verkopen. Wat is uw huis eigenlijk waard? Hoe zorgt u dat u de beste deal sluit? Of wordt dit uw eerste eigen koophuis en wilt u weten of u het nieuwe huis ook kunt financieren? Bij welke makelaar voelt u zich thuis? Op welke hypotheekadviseur kunt u blind vertrouwen? Heeft u een taxatierapport nodig? Of twijfelt u nog en wilt u eigenlijk het liefste die originele jaren ’30 woning vinden?

Wij helpen u! Met zoeken, kopen, verkopen, taxeren, financieren en gratis tips.

Voor alles omtrent het concreet realiseren van uw woondroom stapt u gewoon even bij de stand van SCHIELAND BORSBOOM NVM MAKELAARS en de HYPOTHEEKSHOP binnen. Wij zijn gemakkelijk te herkennen aan onze lievelingskleur GEEL.

Meer weten? Kijk op www.schielandborsboom.nl en www.hypotheekshop.nl/zoetermeerdorp

Blauwhoed

Projectontwikkelaar

De Laureaten:

De Laureaten is de nieuwste buurt van Vroondaal. Een stijlvolle buurt met statige en robuuste villa’s, tweekappers, herenhuizen, verandawoningen en stadswoningen aan het groene Park Madestein. De woningen liggen aan de Thomas Mannlaan, George Seferislaan, Selma Lagerloflaan, Vicenti Aleixandrelaan en Bertrand Russellaan: stuk voor stuk mooie lanen, vernoemd naar Nobelprijswinnaars in de Literatuur ofwel ‘Laureaten’.

Alle woningen in De Laureaten zijn heel ruim en – hoewel ze de charme van de 19e-eeuwse Haagse ‘chic’ uitstralen – helemaal van deze tijd. In het ontwerp is al allerlei slimme techniek mee-ontworpen. Maak jouw eigen keuzes in uitbreidingsopties, indelingen en smart living om je huis nóg meer een eigen karakter te geven.

Meer weten? Kijk op www.vroondaal-laureaten.nl

 

Buitenvoorde:

Buitenvoorde is gelegen in het plangebied Vlietvoorde te Leidschendam-Voorburg, onderdeel van de Duivenvoordencorridor; een groene verbindingszone tussen het duingebied langs de kust en het Groene Hart.

Het bijzondere, natuurlijke karakter van het gebied wordt hersteld en versterkt. Buitenvoorde wordt een landschap van 2,3 hectare waarin tien unieke, architectonische villa’s worden geplaatst.

Deze villa’s staan vrij in het veld, met groene overgangen tussen privé- en openbaar gebied. De lange zichtlijnen op het omliggende groen, het Kasteel Duivenvoorde en de voormalige buitenplaats Noorthey maken dat de buurt aanvoelt als een organisch ontworpen geheel.

“In Buitenvoorde zijn de bewoner en de bezoeker te gast in het landschap. De villa’s zijn dan ook met respect voor het landschap toegevoegd”
David Hendriks – Blauwhoed

Meer weten? Kijk op www.buitenvoorde.nl

Steenvlinder

De mooiste woning maak je zelf

Metamorfose Rijswijk

Een betaalbare woning naar jouw smaak, in een simpel bouwproces waarin jij alles zelf bepaalt. Dat is een kluswoning in Metamorfose. In dit voormalige kantoorpand in het Havenkwartier van Rijswijk zijn kluskavels te koop vanaf €107.500,- tot € 390.000,-. En afhankelijk van jouw keuzes krijg je maar liefst € 10.000,- tot € 15.000,- korting! Dé perfecte kans voor mensen die hun eigen woning willen maken in de regio Den Haag.

Ga je zelf klussen of ben je vooral een goede manager? Bepaal het zelf! Ga naar www.metamorfoserijswijk.nl voor de beschikbaarheid.

Wil je meer weten? Bezoek ons dan op de Woonbeurs, want daar kunnen specialisten je direct te woord staan. Enthousiast geworden? Het is mogelijk direct een optie te nemen!

Metamorfose Rijswijk is een project van Steenvlinder, dé zelfbouwspecialist van Nederland met projecten in o.a. ’s-Gravenzande, Boskoop, Bodegraven, Leiden en nu dus Rijswijk! Steenvlinder biedt nieuwbouwkavels en kluskavels (ook wel kluswoningen genoemd) aan en stimuleert zo dat mensen zelf hun eigen huis kunnen maken. Daarnaast begeleidt Steenvlinder de kopers in het gehele traject. En dat levert pareltjes van woningen op!

De Regionale Woonbeurs
Den Haag

Interesse in de woonbeurs 2018?

Bel voor meer informatie met onze beursmanager,
Peter Kuipers, op 06 – 57 55 97 12 of stuur een e-mail naar info@deregionalewoonbeurs.info.