Tarieven en Mogelijkheden

Bekijk hier de tarieven en mogelijkheden van de verschillende stands.

Small-stand

Uitermate geschikt voor deelnemers die maximaal één project willen tonen. De stand heeft een oppervlakte van 2 meter breed en 2 meter diep met twee uitgelichte achterwanden van 1 meter breed.

Een stroomaansluiting voor uw apparatuur is inbegrepen.
Verder beschikt u over tapijt, een statafel met twee barkrukken en zijn lunch, koffie, thee en frisdranken voor uw stand-bemanning inclusief.

Om uw stand helemaal compleet te maken voorzien wij beide wanden van een full-colour afbeelding van uw project. U hoeft alleen het ontwerp bij ons aan te leveren!

€ 2.500,-

Medium-stand

Deze stand heeft een oppervlakte van 4 meter breed en 3 meter diep met vier uitgelichte achterwanden en twee zijwanden van 1 meter breed.

Een stroomaansluiting voor uw apparatuur is inbegrepen. Verder beschikt u over tapijt, een statafels met twee barkrukken en zijn lunch, koffie, thee en frisdranken voor uw stand-bemanning inclusief.

U bent volledig vrij in de verdere inrichting van uw stand.

€ 2.750,-

Large-stand

Deze ruime stand is uitermate geschikt voor deelnemers met een eigen stand-ontwerp en heeft een oppervlakte van 6 meter breed en 3 meter diep.

Een stroomaansluiting voor uw apparatuur is inbegrepen. Verder beschikt u over tapijt en zijn lunch, koffie, thee en frisdranken voor uw stand-bemanning inclusief. U bent volledig vrij in de verdere inrichting van uw stand.

€ 3.250,-

X-Large-stand

Deze extra ruime stand heeft een oppervlakte van 7 meter breed en 4 meter diep en is volledig door u in te richten.

Een stroomaansluiting voor uw apparatuur is inbegrepen. lunch, koffie, thee en frisdranken voor uw stand-bemanning zijn inclusief.

Ook deze stand is uitermate geschikt voor deelnemers met een eigen stand-ontwerp.

€ 3.750,-

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

Bij reservering na 1 september geldt een toeslag van 10%!